• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

De Jutlepel

24-08-2024
De Jutlepel Gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van de stranden van de Waddenzee, verzameld door de Jut Fabriek op Terschelling. Op dit idyllische eiland worden verschillende soorten plastic zorgvuldig gereinigd, gesorteerd en vermalen tot bruikbaar granulaat. Het resultaat? Een innovatieve schoenlepel van 25 cm, milieubewust geproduceerd

De Jutlepel

 

De Oorsprong van de Jutlepel

Gemaakt van 100% gerecycled plastic afkomstig van de stranden van de Waddenzee, verzameld door de Jut Fabriek op Terschelling. Op dit idyllische eiland worden verschillende soorten plastic zorgvuldig gereinigd, gesorteerd en vermalen tot bruikbaar granulaat. Het resultaat? Een innovatieve schoenlepel van 25 cm, milieubewust geproduceerd in de fabriek van Nico. Verkrijgbaar in twee varianten: grijs, met de natuurlijke, wisselende kleuren van gerecycled granulaat, en zwart, voor een consistente tint. Bij elke aankoop van een jutlepel ondersteun je de stichting De Jut Fabriek met € 1,-.

 

Jutlepel Jutlepel

 

Duurzaamheid in Stijl: De Muller & Sons Jutlepel

Met de Muller & Sons Jutlepel maak je niet alleen een duurzame keuze, maar ook een stijlvolle. Het gebruik van gerecycled plastic benadrukt het belang van milieubewustzijn zonder concessies te doen aan kwaliteit. Deze praktische accessoire is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor je schoenen. Ontdek hoe een simpele handeling zoals het aantrekken van je schoenen een positieve impact kan hebben op het milieu.

 

Innovatie en Milieubewustzijn

De Muller & Sons Jutlepel symboliseert innovatie in de schoenenindustrie. Door plastic afval om te zetten in functionele producten, dragen we bij aan een circulaire economie en verminderen we onze ecologische voetafdruk. Elke Jutlepel vertelt een verhaal van hergebruik en hernieuwing, perfect passend bij een moderne levensstijl die duurzaamheid omarmt.

 

Ontdek de Muller & Sons Collectie bij Aad van den Berg Modeschoenen

Combineer jouw interesse in duurzaamheid met stijl door de Muller & Sons Jutlepel te ontdekken bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk aan Zee en op aadvandenberg.nl. Naast onze uitgebreide collectie schoenen bieden wij een scala aan onderhoudsartikelen, waaronder de milieuvriendelijke Jutlepel, zodat je schoenen er niet alleen goed uitzien, maar ook goed worden verzorgd. Bezoek onze winkel of bestel online voor een moeiteloze winkelervaring.

 

Jutlepel