• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

Enkellaarsjes voorjaar 2024

08-03-2024
Elke vrouw heeft wel een paar enkellaarsjes in haar garderobe. Van klassieke modellen tot trendy bikerboots en elegante haklaarsjes, ons assortiment voor het voorjaar heeft voor elk wat wils.

Red-Rag-enkellaarsjes

 

Stijlvolle Enkellaarsjes voor Dames

Elke vrouw heeft wel een paar enkellaarsjes in haar garderobe. Van klassieke modellen tot trendy bikerboots en elegante haklaarsjes, ons assortiment voor het voorjaar heeft voor elk wat wils. Merken zoals Lilian, Floris van Bommel en MadOre bieden een scala aan stijlen om uw outfits compleet te maken.

 

Lilian enkellaarsjes Floris van Bommel enkellaarsjes MadOre enkellaarsjes

 

Zwarte Enkellaarsjes, Altijd een Winnaar!

Zwart is de onbetwiste koningin onder de enkellaarsjes. Het is de kleur die moeiteloos past bij elke outfit, van casual tot chic. Naast de klassieke zwarte laarsjes zijn dit voorjaar ook trendy beige tinten en gedurfde kleuren in opkomst, zoals te zien is bij Lazamani en Vienty.

 

Copenhagen Studios enkellaarsjes Cervone enkellaarsjes Lilian enkellaarsjes

 

Stoere en brutale Enkellaarsjes!

Voor degenen die durven, bieden we stoere cowboy laarzen van Sendra en Ibiza-stijl laarsjes van Lazamani en Vienty. De Biker-boots van Sendra en Mjus zijn niet weg te denken als stoere enkellaarsjes. Liever iets subtieler? Copenhagen Studios en Paul Green hebben stijlvolle city-western enkellaarsjes die perfect passen bij elke stadse outfit

 

Lazamani laarsjes Lazamani laarsjes Vienty laarsjes

 

Red-Rag laarsjes Red-Rag laarsjes Sendra laarsjes

 

Biker-boots

 

Sendra laarsjes Mjus laarsjes Copenhagen Studios biker-boot

 

Enkellaarzen voor Heren!

Ook mannen kunnen niet achterblijven als het om enkellaarzen gaat. Merken als Greve en Magnanni bieden elegante en sportieve opties, vaak in de vorm van Chelsea boots. Deze enkellaarzen, met elastieken inzetstukken of ritsen, bieden comfort en stijl in één.

 

Greve enkellaarsjes Magnanni enkellaarsjes

 

Greve enkellaarsjes Sendra enkellaarsjes

 

Ontdek de Voorjaarscollectie Enkellaarsjes bij Aad van den Berg Modeschoenen

Of je nu op zoek bent naar stijlvolle en comfortabele enkellaarsjes voor dames of heren, bij aadvandenberg.nl vind je een uitgebreide collectie voor alle leeftijden. Ontdek onze aantrekkelijke voorjaarsontwerpen en geniet snel van je nieuwe paar enkellaarsjes. Bestel veilig en snel online of kom langs in onze winkel in Noordwijk aan Zee voor een persoonlijke paservaring.