• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

Ontdek de retroschoenen van Kamo-Gutsu

24-09-2024
Ontdek de Erfenis van Kamo-Gutsu: Retro Schoenen met een Verhaal. Kamo-Gutsu is meer dan alleen een schoenenmerk; het is een ode aan de vintage levensstijl.

Kamo-Gutsu bij Aad van den Berg Modeschoenen

 

Ontdek de Erfenis van Kamo-Gutsu: Retro Schoenen met een Verhaal

Kamo-Gutsu is meer dan alleen een schoenenmerk; het is een ode aan de vintage levensstijl. Geïnspireerd door de sportieve en casual schoenen uit de jaren '20 en '30, combineert dit merk Belgische creativiteit met de verfijnde Italiaanse ambacht. De naam Kamo-Gutsu komt voort uit de Japanse traditie van “kemari”, een elegante balsport gespeeld door de Japanse elite. De schoenen die daarbij gedragen werden, leken op de snavel van een eend, vandaar de naam: "kamo" betekent eend en "gutsu" betekent schoen. Kamo-Gutsu schoenen zijn een eigentijdse vertaling van deze rijke geschiedenis, gemaakt voor heren die houden van stijl en comfort.

 

Kamo-Gutsu balspel Kamo-Gutsu balspel

 

Ambachtelijk Vakmanschap van Hoogste Kwaliteit

Bij Kamo-Gutsu draait alles om vakmanschap. De schoenen worden vervaardigd in de Italiaanse regio Le Marche, beroemd om zijn hoogwaardige, ambachtelijke schoenenproductie. Elk paar wordt met de hand gemaakt van de beste Italiaanse leersoorten. Daarnaast worden zachte suède en technische stoffen gecombineerd om een unieke uitstraling te creëren. Veel modellen zijn opzettelijk *stone-washed* om een authentiek vintage-effect te geven. Deze handmatige bewerkingen zorgen ervoor dat elk paar schoenen uniek is, met subtiele onregelmatigheden die bijdragen aan de charme en karakter van het product. Kamo-Gutsu staat voor kwaliteit en duurzaamheid, met een comfortabele leren voering en een uitneembare binnenzool van kalfsleer.

 

Kamo-Gutsu pordukctie Kamo-Gutsu  Kamo-Gutsu

 

Het Verhaal Achter Kamo-Gutsu: Het Gelukkige Buitenbeentje.

Het Belgische schoenenmerk Kamo-Gutsu werd in 2014 opgericht door Freddy Dreesens, eigenaar van SHUZ.63. Freddy wilde iets nieuws en opwindends creëren in de schoenenwereld, en zo ontstond Kamo-Gutsu. Het merk maakte zijn debuut tijdens de prestigieuze MICAM schoenenbeurs in Milaan. Ook daar ontdekte Maarten van den Berg van Aad van den Berg Modeschoenen het schoenenmerk Kamo-Gutsu en werd al snel een favoriet onder modebewuste heren. De schoenen worden vandaag de dag verkocht in 10 landen en staan bekend als de "happy misfits" van de schoenenwereld – een speelse, kleurrijke tegenhanger in een soms wat saaie schoenenmarkt. Kamo-Gutsu ontwikkelt twee collecties per jaar en combineert hierbij draagbaarheid met een opvallend design, zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit.

 

Kamo-Gutsu

 

Kamo-Gutsu bij Aad van den Berg Modeschoenen

Benieuwd naar de unieke Kamo-Gutsu schoenen Bij Aad van den Berg Modeschoenen in Noordwijk aan Zee vindt u een uitgebreide selectie van dit bijzondere merk. Deze handgemaakte schoenen van Kamo-Gutsu met een vleugje humor en veel kleur zijn zowel online te bestellen via aadvandenberg.nl/kamo-gutsu als in de winkel in Noordwijk aan Zee te passen. Aad van den Berg Modeschoenen biedt de grootste collectie Kamo-Gutsu schoenen in West-Nederland, van Zuid-Holland tot Zeeland en Utrecht. Of u nu kiest voor de klassieke schoenen of de nieuwe sneakerlijn, elke schoen staat garant voor stijl, comfort en ambachtelijk vakmanschap. Bezoek onze schitterende winkel en laat u adviseren door ons deskundige team. Wij helpen u graag de perfecte schoen te vinden die past bij uw unieke stijl.