• Ervaring in schoenen sinds 1902
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantwaardering 9.4 op Kiyoh

Warmbat Australia pantoffels van Merinowol

08-01-2024
Warmbat Australia voor dames en heren. Het hele gezin kan genieten van warme voeten! 100% Merino schapenwol in pantoffels, sloffen, handschoenen en mutsen van Warmbat Australië

Warmbat Australia, dé home-shoe van 100% merinowol
Meer dan 100 jaar sheepskin footwear

Warmbat is een van de oudste fabrikanten van sheepskin footwear. Met deze traditie en het ambacht hoog in het vaandel heeft Warmbat zich in de afgelopen decennia sterk ontwikkeld. De fabricagetechnieken worden continue verbeterd gericht op nieuwe innovaties, kwaliteit en draagcomfort. Het design is tijdloos en volgt de mode- en lifestyle trends van het seizoen. Het assortiment is verbreed van alleen sloffen naar onder meer boots. De details weerspiegelen het vakmanschap. Elk paar Warmbats staat daarmee voor kwaliteit en warm draagcomfort.

 

Voor dames en heren. Het hele gezin kan genieten van warme voeten!

100% Merino schapenwol

Warmbat gebruikt uitsluitend 100% Merino schapenwol in de laarzen, pantoffels, sloffen, snowboots en handschoenen. Merino wol komt van het merinoschaap, een soort dat voornamelijk voorkomt in Australië en Nieuw Zeeland. Deze wolsoort wordt geroemd en geprezen om de kwaliteit, zachtheid, sterkte, ademend vermogen en temperatuur regulerende voordelen. Al deze eigenschappen maken merinowol een uitermate comfortabel materiaal om te dragen. Bovendien zorgt het voor een stoere look en draagcomfort. Omdat merinowol ook nog eens antibacterieel is van nature, is Warmbat bij uitstek geschikt voor de winter, maar óók voor de zomer. De vezels zijn hol en kunnen tot 30% van hun eigen gewicht aan vocht absorberen zonder dat het vochtig aanvoelt. Altijd frisse en toch warme voeten. Warmbat is daarmee your all-season’s favorite!

 

WArmbat Warmbat

 

Ontdek het ultieme comfort met Warmbat pantoffels uit Australië!

Laat je voeten verwend worden door de luxueuze warmte van onze hoogwaardige pantoffels, rechtstreeks geïmporteerd uit het prachtige Australië. Gemaakt met liefde en vakmanschap, bieden onze Warmbat pantoffels niet alleen een ongeëvenaarde warmte, maar ook stijl en duurzaamheid. 

Waarom kiezen voor Warmbat?

✅ Authentieke Australische kwaliteit
✅ Merinowol zacht en heerlijk warm
✅ Stijlvol ontwerp en design
✅ Pantoffels, sloffen, handschoenen en mutsen
✅ Perfect cadeau voor jezelf of je dierbaren

Gun jezelf het comfort dat je verdient! Bestel vandaag nog jouw paar Warmbat pantoffels en omarm de gezelligheid van Australië, waar elke stap een streling voor je voeten is.

 

Warmbat Warmbat
 

 

Comfortabel, lichtgewicht en duurzaam

Schoenen en sloffen moeten allereerst comfortabel zijn. Daarom maakt Warmbat pantoffels van de beste natuurlijke materialen, zodat ze heerlijk zitten. Zacht op de huid, design gericht op een perfecte pasvorm. Daarnaast produceren we volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Lang plezier hebben van de Warmbat home-shoes is voor ons een must. De materialen worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en alle pantoffels hebben een duurzame, antislip comfortzool, schok dempend en slijtvast. Comfort, kwaliteit en duurzaamheid in één!

 

Warmbat Warmbat

 

Sustainability, duurzaamheid staat bij Warmbat hoog in het vaandel.

We doen er alles aan in harmonie met mens, dier en natuur te produceren en de best mogelijke producten te maken. Dit doen we door onze producten en het productieproces voortdurend te verbeteren. Op deze manier verhogen we niet alleen het draagcomfort, maar onderzoeken we tegelijkertijd nieuwe manieren om onze ecologische voetafdruk te verkleinen om het milieu te beschermen. We innoveren om te verbeteren en dat komt terug in onze hoogwaardige producten. Immers, duurzaamheid begint bij kwaliteit!

 

Duurzaamheid ook in de supply chain

\Duurzaamheid betekent ook het verbeteren van de productiemethoden in de hele supply chain: Warmbat werkt samen met leer- en wolleveranciers die hun productieprocessen met betrekking tot afval- en waterbeheer continue optimaliseren. We zorgen ervoor dat de verpakking en verzending ook duurzaam zijn. Dit is een proces waarin samenwerking met partners essentieel is. Vanaf najaar 2022 zijn alle verpakkingen volledig recyclebaar, composteerbaar en chemicaliënvrij.

 

 Warmbat Australie

 

Diervriendelijkheid

Warmbat gebruikt uitsluitend 100% Merino schapenhuiden en -wol in de pantoffels, laarzen en accessoires. Het Merinoschaap is een soort dat voornamelijk voorkomt in Australië en Nieuw Zeeland. De huiden en wol afkomstig van dit type schaap worden geroemd en geprezen om de kwaliteit, zachtheid, sterkte, ademend vermogen en temperatuur regulerende voordelen.

 

Wat is mulesing? Warmbat maakt geen gebruik van mulesing

Mulesing is het verwijderen van huid aan de achterkant van het Merinoschaap om te voorkomen dat vliegen hun larven op de schapen leggen en hierdoor besmet raken. Echter is dit een zeer ondiervriendelijke methode, wat gebeurt tijdens het scheren van de wol. Wij (Warmabt) kopen ons leer en wol in volgens onze waarden en met onze technici om te verzekeren dat het beste product onder de beste omstandigheden wordt geproduceerd. Warmbat verwerkt geen geschoren wol in de producten, maar gehele huiden en is er dan ook geen sprake van mulesing in de producten die we van de leveranciers kopen.
 

WArmbat